Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Bőrünk kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője a kollagén, mely a bőr rugalmasságáért, feszességéért felel. Azonban az idő előrehaladtával és a fénykárosodás eredményeképpen a szervezetünkben található kollagén mennyisége csökken, így bőrünk rugalmassága csökken, arcbőrünk megereszkedik és ráncok jelennek meg a bőr felszínén. A rádiófrekvenciás testkezeléssel azonban ez a folyamat lassítható és segítségével a bőr természetes kollagén termelése fokozható!A rádiófrekvenciás technológián alapuló bőrfeszesítés lényege, hogy a közvetített energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okozna. A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás a már meglévő kollagén rostokat feszesíti, és beindítja a kötőszövet regenerálódását, továbbá élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, növeli a sejtek

biokémiai aktivitását, gyorsítja a vér- és nyirokkeringést, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció.

A bőr újabb, rugalmasabb kollagén rostokat képez, így a kezelt bőr teljesen átépül, hatására egy fiatalosabb és feszesebb bőrfelület jön létre.

Rádiófrekvenciás testkezelés nem más, mint alakformálás sebészeti beavatkozás nélkül. A korszerű zsírlebontó módszerek nélkülözik a szike használatát, így nem kell a drága és sok esetben kockázatos plasztikai beavatkozásokhoz fordulni.

A rádiófrekvenciával végzett kezeléseket nem kíséri hosszan tartó felépülés, mivel nem sebészeti beavatkozás.

 

A rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a testformázás és a cellulit kezelésében, a kollagén termelés fokozó hatása miatt pedig hatásos a bőr öregedése ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket tapasztalhatunk. A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket. Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és a felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

 

A rádiófrekvencia lényege, hogy a bőrbejutás mélysége változik, így egy időben stimulálja a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a zsír kiválasztását.

Testkezelés során a helyi zsírpárnák és a cellulit kezelésében rendkívül hatékony. Már egy kezelés is meggyőző eredményt nyújt, de a tartós változáshoz a kezelést kúraszerűen javasoljuk.

A kezelést a nagyobb hatékonyság elérése érdekében területekre bontva végezzük.

Javasolt kúra: 6-10 alkalom, hetente egyszer.

 

A kezelés napján nem ajánlott szoláriumoz használata, a napozás, illetve a szaunázás.

 

A rádiófrekvenciás testkezelés nem végezhető:

 • Szív pacemakerrel rendelkezőkön vagy szívprobléma esetén

 • Epilepszia vagy hasonló állapot gyanúja vagy diagnosztizálása esetén

 • Terhesség ideje alatt

 • Daganatos megbetegedés esetén

 • Bőrgyógyászati probléma esetén

 • Lázas állapot esetén

 • Herpeszes betegség esetén

 

Ajánlott kiegészítő kezelések:

 • Kavitációs zsírbontás

 • Hullámmasszázs

 

(kombinált kezelések esetén, a legjobb eredmény elérése érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon.)

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés
40 perc
Ft6000

Címünk:

Kapcsolat:

+36-20-260-82-24
 • Untitled
 • Facebook Social Icon