top of page

Hullámmasszázs

IMG-bec4a38d2cda779be5e4d9843adb7b87-V.jpg

Pihenés, masszázs, és méregtelenítés
A hullámmasszázs terápia (szokták nyomásterápiának is nevezni) egy igazán relaxáló, kellemes, egyben nagyon hasznos kezelés. Gondolatban feküdj fel egy ágyra. Érezd, ahogy a kezeidre, a lábaidra és egyéb speciális pontokra applikátorokat teszünk. (Ne ijesszen meg a szó ezek kellemes, felfújható részek, légkamrákból állnak, imádni fogod).
A kezelés abból áll, hogy ezeket a légkamrákat, a kezelésnek megfelelően felfújjuk, leeresztjük, ezzel nyomást gyakorlunk a test különböző pontjaira. Te ebből azt érzed majd, hogy egy nagyon kellemes élményt kapsz, egy ágyon, fekve, de igazából a terápia feszesít, méregtelenít, és szinte teljesen megtisztítja az ereidből a zsírt, tornáztatja az érfalaidat, és fokozza a vérkeringésedet. A hullámmasszázs terápia egyszerre masszíroz, méregtelenít, és pihentet.
Egyébként ez egy orvosi eszköz, mert segíti a gyógyulásodat ha ficamsérülésed, trombózisod, görcshajlamod, érelmeszesedésed van, és segít eltüntetni például a narancsbőrt is. Gyere és próbáld ki, szeretettel várlak.

bottom of page