Kavitációs zsírbontás

A Kavitációs zsírbontás hatása tartós, ugyanis végleg lebontja a zsírsejteket! Az ultrahangos zsírbontás közvetlenül a kezelt területen található zsírsejtekre hat. A zsírbontás helyét magunk választjuk ki, így pontosan azt a testrészünket formálhatjuk, ahol a legzavaróbbak a zsírpárnák (pl. has, belső combok, fenék). Mindezek mellett attól sem kell tartanunk, hogy nem kívánt helyről (pl. melleinkről) fogynánk, ami diéta esetén sajnos megtörténhet.


Az ultrahangos (kavitációs) zsírbontás gyors, akár már az 1. kezelés után látványos az eredmény! Az ultrahangos zsírbontás a zsírsejtek számát azonnal csökkenti a kezelt területen. Az elfolyósodott zsír a zsírbontást követő napokban a természetes salaktalanító folyamatok során ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek eltűnését már az első kezelés után is simább bőr, és egy teljes

zsírbontó kúra pedig ruhaméret-csökkenést is eredményezhet a kezelt testrészen. A fogyás üteme természetesen egyéni adottságoktól (pl. zsírszövet típusa, BMI) is függ. A Kavitációs zsírbontás fájdalommentes!

Mivel az ultrahangos zsírbontás nem a zsírsejtek méretét csökkenti, hanem eltávolítja azokat, a kezelt területen fogyókúra nélkül is látványos eredményt érhetünk el. Mindezek ellenére ultrahangos zsírbontás mellett is ajánlott kerülni a túlzott zsír és szénhidrátfogyasztást, hiszen ennek hatása a még nem kezelt területeken meglátszódhat. A Kavitációs zsírbontás a naracsbőrre is hat! A narancsbőrt a bőr alatti zsírsejtekben felhalmozódott méreganyagok okozzák. Mivel ultrahangos, kavitációs zsírbontás során ezeket a zsírsejteket eltávolítjuk, a kezelés hatására a narancsbőr is eltűnik.

Miért éppen az ultrahangos zsírbontás?

– Töredéke az ára a műtéti zsírleszívás árához képest.
– Fájdalommentes.
– Nincs regenerálódási idő, mint egy plasztikai műtét után.
– Látványos eredmény tapasztalható a kezelt felületen, a rendszeres kezelések következtében.
– A makacs zsírpárnák csökkenek, egyéni különbségektől függő ütemben és mértékben.
– A bőrfelszín egyre simább, rugalmasabb, a narancsbőr végleg eltűnik a kezelt területről.
– Nincsenek mellékhatásai, szövődményei.
– Nem korlátozza a napi életvitelt.

Kavitációs zsírbontás + RF bőrfeszesítés
1 óra 30 perc
Ft12000

Címünk:

Kapcsolat:

+36-20-260-82-24
  • Untitled
  • Facebook Social Icon