Aroma masszázs

Az aromamasszázs a svédmasszázs fogásaira épülő, illóolajokkal manipuláló kezelés. Lassú, finom, nyugodt mozdulatokkal dolgozik, melyek elsődleges célja az izmok ellazítása. A kezeléshez illóolajos masszázsolajt használunk, mely a bőrön át a szervezetbe jutva fokozza a lazító hatást és az érzékekre is megnyugtatóan hat.

 

Aki eddig csupán a szobát kellemes illatba burkoló esszenciának gondolta az aromaolajokat, egy fontos dolgot nem tudott: a természetes olajok ­ amelyek virágokból, levelekből, gyökerekből, termésekből vagy például a citrusfélék héjából készülnek ­ nem pusztán az orron át fejthetik ki jótékony hatásukat, hanem csodálatosan aktiválják bőrünk keringését, anyagcseréjét is. Még az oly sokak életét megkeserítő cellulitisz ellen is bevethetők!
Ilyenkor a szakértők kéthetes intenzív programot ajánlanak. Ez idő alatt kedvünk szerint választhatjuk meg, hogy reggel vagy este

fordítunk-e több időt és figyelmet testünk kritikus pontjaira.

A különféle illóolajok gyorsan beszívódnak a bőrbe, és stimulálják az idegi működést, a vér- és a nyirokkeringést.

A gyenge kötőszövet a helytelen táplálkozás és a mozgáshiány klasszikus kö vetkezménye, ezeknek köszönhetőek a cellulitiszes párnácskák és az egyenetlenségek a bőr felületén. A tudósok azonban még egy tényezőt számon tartanak, ez pedig a stressz! A belső feszültség, a düh és a félelmek zavarják szervezetünk normális működését. Hatásukra légzésünk felületesebbé, vérkeringésünk és emésztésünk lanyhábbá válik, hormonális működésünk pedig biztonsági fokozatban dolgozik. Mindez a felszínen, a bőrünkön is tükröződik, például a cellulitisz megjelenésével.

 

 

Az aroma masszázs esetén használt aroma olajok olyan különleges illó olajok, amelyek nagyon könnyen átjutnak a bőr felhámrétegén, és bejutnak a vérkeringésbe. Az illóolajok hatására a benne található salakanyagok eltávoznak. Nagyon fontos ezért a sok folyadék bevitel. Az aroma anyagok belülről is szépítenek. Általánosan véve rendelkeznek fertőtlenítő, fájdalom csillapító, gyulladás csökkentő hatással.

 

Az aromamasszázs hatásai:

  • Ellazít vagy élénkít (a használt aromától függően)

  • Felfrissíti az izomzatot

  • Élénkíti a vérkeringést (fokozza a sejtek oxigén- és tápanyagellátását)

  • Javítja a nyirokáramlást (megkönnyíti a salak- és méreganyagok kiürülését a szervezetből)

  • Feszesíti a szöveteket

  • Feloldja a testben az energiagátakat

  • Beindítja a test öngyógyító mechanizmusait

  • Erősíti az immunrendszert

 

Hogyan hatnak az aromák?

Masszírozás során az aromaolajat vagy aromakrémet masszírozó mozdulatokkal bedörzsöljük a bőrbe, amely így helyileg fejti ki hatását testünkben, lejutva a mélyebb szövetrétegekbe és a vérpályákba is. Emellett a masszázs során elillanó és belélegzett illó olajok nyugtató és/vagy frissítő, a hangulatot kedvezően befolyásoló hatásai is érvényesülhetnek.

 

Különböző aromák – különböző hatások

A különböző illóolajok más-más hatást gyakorolnak a szervezetre, ezáltal segítve a testi-érzelmi panaszok kezelését. Válasszuk a fizikai- és/vagy kedélyállapotunknak leginkább megfelelő aromát, hogy a számunkra legkedvezőbb hatást érjük el általa.

Aroma terápiás masszázs
1 óra
Ft7500

Címünk:

Kapcsolat:

+36-20-260-82-24
  • Untitled
  • Facebook Social Icon