Mézes masszázs

Az aranysárga édességet magas vitamin-, ásványi anyag- és enzimtartalma miatt a bőr és a test szépítésére is bevetik. Ez korántsem új keletű dolog, több száz éve alkalmazza a tibeti és az orosz népi gyógyászat.


A méz nem csak akkor tesz jót szervezetünkkel, amikor cukor helyett fogyasztjuk, hanem kívülről is szépít, és kényeztet.

A méz gyógyító erejét hasznosító módszer, mely ápolja, tisztítja, és méregteleníti a bőrt és a kötőszöveteket. Rendkívül jó minőségi kategóriájú mézzel történő testkezelés, mely során a mézben található ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek táplálják, feltöltik és bársonyossá varázsolják a bőrfelületet.

 

A méz hatása, hogy megköti a nedvességet, ezzel feszessé, rugalmassá teszi a bőrt. A száraz, érdes bőrt kisimítja és puhítja. A benne található vitaminok, ásványi anyagok pedig regenerálják azt.

 

A Wellness Mézes Masszázs kezelés 2 fázisból épül fel:

 

Joghurtos – Himalája sós bőrradírozással kezdünk, mely felfrissíti a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket.

 

Ezután következik a masszázs. A mézes masszázshoz speciális saját készítésű masszázskrémet keverünk jó minőségű méz, tejkrém, és olaj hozzáadásával és a klasszikus svédmasszázs nyugtató, lazító fogásait használjuk.

 

Hatásai:

 - vitalizálja és méregteleníti a bőrt
 - optimalizálja a bőr vízháztartását
 - idegrendszert nyugtató hatása van
 - csökkenti a fáradtságot és a stressz hatásait
 - fokozza a szervezet anyagcseréjét
 - puhává és bársonyossá varázsolja a bőrt

Jelenleg nincs semmi foglalható.

Címünk:

Kapcsolat:

+36-20-260-82-24
  • Untitled
  • Facebook Social Icon