top of page

Méregtelenítő mézes masszázs

Mézes masszázs

A mézmasszázs a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet tisztítására, vákuumhatás segítségével.

A kezelésnek évszázados hagyománya van a tibeti-kínai orvoslásban és az orosz népi gyógyászatban. A háton alkalmazzák a leggyakrabban, a bőrlégzést, vérkeringést, és a bőr megtisztulását segíti.

Elsősorban svédmasszázs vagy wellness mézes masszázs mellé, kiegészítő kezelésként ajánlott.

A kezelt területen fokozódik a vérbőség, és a bőr pórusai kitágulnak. A kitágult pórusokon keresztül a méz értékes hatóanyagai beszivárognak. A hatóanyagok mélyen a bőr alá hatolva méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákuumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat.
A mézes kezelés erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van szervezetünkre. A mézmasszázs méregtelenítő hatásán kívül, oldja a feszültségeket, ellazítja a megfeszült izmokat. Alkalmazzuk a teljesítmény és általános jólét fokozására, megtartására is. Fájdalomcsillapító, lazító és immunerősítő hatással rendelkezik. A méz szabályozza, helyreállítja, harmonizálja a test energiaáramlását.

Méregtelenítő mézes masszázs kezelés menete:

 

A mézet felkenjük a kezelendő felületre, speciális technikával vákumot hozunk létre amíg a méz ki nem fehéredik. A bőr érzékenységétől függően 15-20 percig tart.Ez után letisztítjuk, majd nyugtató pakolást viszünk fel a kezelt felületre.

A ható időben kellemes fej masszázst és láb masszázst alkalmazunk, majd a pakolás eltávolítása után egy pálmarózsa illó olajos hát masszázzsal zárjuk a test kezelést.

 

Ellenjavallatok:

 - Allergia esetén nem alkalmazható!

 - A méz masszázs ajánlott azoknak akik méregteleníteni szeretnének vagy a bőrükön aknék, pattanások vannak.

 - Nem ajánlott annak aki allergiás a mézre, vagy a bőre hyperérzékeny.

bottom of page