Csokoládé masszázs

Csokoládé masszázs

Képzeljük el, hogy egyszerre varázsoljuk bársonyossá a bőrünket, szabadítjuk meg testünket a kínzó fájdalomtól, és pihenjük ki magunkat kicsit. Ráadásul mindezt egyszerre. Hát kell ennél több?

Ezt nyújtja a masszázs, és a kakaóbab páratlan találkozása, a csokoládé masszázs. Egy igazi wellness élmény, és még csak nem is hízunk tőle.

A csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. A csoki hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Jótékony hatással van a narancsbőrre is.
A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

 

A masszázs három lépésből áll:

 

CSOKOLÁDÉ BŐRRADÍR

 

 - kakaóval
- mézzel
- mandulaörleménnyel

 

Minden bőrtípusra ajánlott, mélytisztító hatású készítmény, mely a mandulamag szemcsés őrleményével fizikálisan távolítja el az elhalt hámsejteket, a kakaóvaj és mézkivonat pedig puhítja, hidratálja és frissíti a bőrt, ezáltal késlelteti öregedését.
A további kezelésekhez pedig kiválóan előkészíti, mert használatával a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe tudnak beszívódni.

 

CSOKOLÁDÉ MASSZÁZS VAJKRÉM

 

 - kakaóval
 - kálciummal, vassal, foszforral, magnéziummal
 - esszenciális narancsolajjal

 

A bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Molekula nagyságú összetevői segítségével intenzív energetizáló és bőrfeltöltő hatást fejt ki, mivel azok könnyedén jutnak a mélyebb bőrrétegekig, így tartósabb eredményt biztosítva.
Javítja, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, rugalmasítja és feszessé teszi a bőrt. Az esszenciális narancsolaj egyenletes hidratáltságot biztosít. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését, méltó koronájaként a kezeléssorozatnak!

 

CSOKOLÁDÉ GÉLMASZK

 

 - kakaóval
 - gránátalma olajjal
 - A-vitaminnal
 - koffeinnel

 

Használata segíti a bőr megújulását, intenzív energetizáló, bőrfeltöltő, öregedésgátló készítmény. A csokoládéban nagy mennyiségben lévő antioxidáns polifenolok megkötik és semlegesítik a bőr öregedéséért felelős szabadgyököket, míg a teobromin alkaloida természetes stimuláló hatást (bőremelő) fejt ki. A gránátalmaolaj antioxidánst és fitoösztrogént tartalmazó fiatalító, vágykeltő hatású.
Az A-vitamin bőrstruktúrajavító, és a koffein energetizáló hatású. Együtt párosulva bőrünket energiával tölti fel, intenzíven megújítja azt. 20 perces pakolásként, majd iontoforézis használatával az eredmény már az első kezelés után is igen látványos!

Csokoládés masszázs
1 óra
Ft8500
Csokoládés masszázs és pakolás
1 óra 30 perc
Ft10000