top of page

Csokoládé masszázs

Csokoládé masszázs

Képzeljük el, hogy egyszerre varázsoljuk bársonyossá a bőrünket, szabadítjuk meg testünket a kínzó fájdalomtól, és pihenjük ki magunkat kicsit. Ráadásul mindezt egyszerre. Hát kell ennél több?

Ezt nyújtja a masszázs, és a kakaóbab páratlan találkozása, a csokoládé masszázs. Egy igazi wellness élmény, és még csak nem is hízunk tőle.

A csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. A csoki hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Jótékony hatással van a narancsbőrre is.
A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

 

A masszázs három lépésből áll:

 

CSOKOLÁDÉ BŐRRADÍR

 

 - kakaóval
- mézzel
- mandulaörleménnyel

 

Minden bőrtípusra ajánlott, mélytisztító hatású készítmény, mely a mandulamag szemcsés őrleményével fizikálisan távolítja el az elhalt hámsejteket, a kakaóvaj és mézkivonat pedig puhítja, hidratálja és frissíti a bőrt, ezáltal késlelteti öregedését.
A további kezelésekhez pedig kiválóan előkészíti, mert használatával a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe tudnak beszívódni.

 

CSOKOLÁDÉ MASSZÁZS VAJKRÉM

 

 - kakaóval
 - kálciummal, vassal, foszforral, magnéziummal
 - esszenciális narancsolajjal

 

A bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Molekula nagyságú összetevői segítségével intenzív energetizáló és bőrfeltöltő hatást fejt ki, mivel azok könnyedén jutnak a mélyebb bőrrétegekig, így tartósabb eredményt biztosítva.
Javítja, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, rugalmasítja és feszessé teszi a bőrt. Az esszenciális narancsolaj egyenletes hidratáltságot biztosít. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését, méltó koronájaként a kezeléssorozatnak!

 

CSOKOLÁDÉ GÉLMASZK

 

 - kakaóval
 - gránátalma olajjal
 - A-vitaminnal
 - koffeinnel

 

Használata segíti a bőr megújulását, intenzív energetizáló, bőrfeltöltő, öregedésgátló készítmény. A csokoládéban nagy mennyiségben lévő antioxidáns polifenolok megkötik és semlegesítik a bőr öregedéséért felelős szabadgyököket, míg a teobromin alkaloida természetes stimuláló hatást (bőremelő) fejt ki. A gránátalmaolaj antioxidánst és fitoösztrogént tartalmazó fiatalító, vágykeltő hatású.
Az A-vitamin bőrstruktúrajavító, és a koffein energetizáló hatású. Együtt párosulva bőrünket energiával tölti fel, intenzíven megújítja azt. 20 perces pakolásként, majd iontoforézis használatával az eredmény már az első kezelés után is igen látványos!

bottom of page