top of page

ANIMI

meditációs energetizáló testmasszázs

Animi meditációs energetizáló testmasszázs

Az ANIMI jelentése: 'SZÍVE MÉLYÉN'

 

Saját animi meditációs mozdulatokkal „utaztatunk”, mely folyamatban a masszőr és a vendég együtt van jelen. Olyan módosult tudatállapotba visszük a vendéget, ahonnan fontos képeket, útmutatásokat kapnak önmaguktól.

 

Ebben a mélységben az érintésen át további speciális animi mozdulatokkal szobrászkodunk - beszélgetünk a bőrrel. Azért hasznos, mert beindítja a szervezet önregenerációs, gyógyító folyamatait, ezáltal, antiaging hatása, - mint epigenetikai tényező – kozmetikai szempontból is rendkívül látványos ráncsimító, bőrfiatalító hatást eredményez.

Az ANIMI masszázs többrétegű élményszintjei:

 • A vendég számára feltöltődés: testileg-lelkileg és szellemileg. 
  A masszázsnak, mint folyamatnak íve van, felépítése van, minden mozdulatnak szándéka és hatása, teremtő ereje van.
   

 • Tanulási folyamat. Az érintésen át megtanulja a Test az elengedést, a biztonságot, az én erőt, az egészséget, a mozdulatok változatos repertoárjában alkarral az intimitást, tenyérrel a solar plexus energetikai erejét, a szeretetet, megtapasztalja a csendet, a csendben a zsongást, mozdulatlanságban a mozgást, az ujjbegyek finom érzékenysége által megélni a jelenségeket: a JELENLÉTET. Érzéseket tanít, és szabadít fel, tapasztalatot ad, melyek által új felismeréseket hoz. 
   

 • Művészi-meditatív folyamat. Vezető és vezetett együtt van jelen, és az egyén felszabadulását segíti elő. Utaztat: visz, sodor, áramlik, ringat, aztán egyre beljebb, a bőr alá hatol és hat.
   

 • Alkotó folyamat. A vendég azzá válik, amivé mélyen/igazán válni szeretne. Tisztít és összerak. Ennek különösen az "animi szobrászkodó és - beszélgetős mozdulatok"- nak köszönhetően későbbi hatásai a testen is láthatóvá válnak: megváltozik a testtartás, beindulnak fogyások, stb.
   

 • Gyógyító folyamat. Átalakulás. Apró jelek jelzik, mutatják, hogy mivé alakul: ezek a finom plazmatikus érzéssel járó bőr alatti mozgások intenzív formáló erők. Ezek irányítják a gyógyító folyamatot. A folyamat alatt kérdések merülnek fel bennünk. A folyamat felébreszti a gondolkodást. Mindezek által a gyógyító folyamatban az éber szint alatt, meditatívan jelen levő vezető és vezetett teljes test- lélek- szellem rendszere egyaránt bevonódik!
   

 • Spirituális folyamat. A módszer kidolgozója személyesen tanult egy inka hagyományokat őrző q’ero indián sámántól. Így energetikai tisztítással és töltéssel tesszük teljessé a masszázst. A vendégek és az animi masszőrök teljesen új tapasztalattal gazdagodnak – annyira más, mint bármi, amivel eddig találkoztak (pl.: a pránanadi vagy a reiki).

bottom of page